16.8 C
Amsterdam
maandag, september 20, 2021.

Volg live: lancering Copernicus Sentinel-6

Must Read

redactie
Redactie AstroSpace

Volg de lancering van de satelliet Copernicus Sentinel-6 Michael Freilich via ESA Web TV op zaterdag 21 november vanaf 17:45 CET (08:45 PST).
De satelliet is een gedeelde Europees-Amerikaanse satelliet die gebouwd is om de verandering van het zeeniveau te monitoren en zal op 21 november om 17:17 GMT (18:17 CET, 09:17 PST) boven op een Space X Falcon 9-raket op de Vandenberg Air Force Base in Californië, VS, worden gelanceerd. Het weer zal voortdurend in de gaten worden gehouden tot het exacte lanceringsmoment om te bepalen of de lancering al dan niet wordt goedgekeurd.

Volg experts van alle missiepartners, evenals de datagebruikers en begunstigden.
Voor live updates, volg: @esa_eo @esa @esaoperations

- Advertisement -spot_img
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
- Advertisement -spot_img

Latest News

Josef Aschbacher, directeur-generaal van ESA

NOORDWIJK - Op 1 maart 2021 werd Josef Aschbacher directeur-generaal van ESA. Josef Aschbacher werd geboren in Oostenrijk en behaalde...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x